La victòria sumada contra la UD Molinos ‘B’ posa el punt final a un cap de setmana marcat per una marató de triomfs de l’Alella

En una jornada on es va donar un triple descans protagonitzat pels Veterans, Benjamí ‘C’ i el Prebenjamí, el CF Alella va poder celebrar la primera victòria del primer equip (2-0). L’Amateur dirigit per Carlos García ho tenia tot en contra en el seu tercer partit de curs davant la UD Molinos ‘B’, ja que comptava amb fins a set baixes.

Malgrat aquesta circumstància, l’Alella no es va donar per vençut i va demostrar un caràcter decisiu per tal d’assegurar el resultat. Els nostres van trobar el premi del gol ben aviat, recuperant una pilota a tres quarts de camp i resolent la jugada amb una gran vaselina d’Axel (9’).

Malgrat no tenir gairebé banqueta, els locals van aguantar el resultat per sumar tres punts que els alcen fins al vuitè lloc.

A continuació, Samu perdonava el segon en un mà a mà, acció que repetia el Molinos just després. Els visitants van poder empatar en un tram de primera meitat on van dominar la possessió, però finalment era Axel qui tornaria a marcar per l’Alella (2-0) al 43’. Malgrat no tenir gairebé banqueta, els locals van aguantar el resultat per sumar tres punts que els alcen fins al vuitè lloc del grup V de la Quarta Catalana (3).

Marató de triomfs

En les categories de formació destaquem el brillant resultat sumat pel Cadet al camp de l’AEILL Cerdanyola Mataró (0-5), triomf que ens deixa segons amb 6 punts i en el qual va destacar Albert Espinosa amb dos gols.

L’Aleví ‘C’, tercer amb 6 punts, tampoc va tenir pietat del Llerona ‘D’ (1-9), avançant-se en el marcador per mitjà d’Aquiles Andreu tot just en el primer minut del xoc (1’). Nil Caballero, Marc Mallafré i Sergi Forcada, amb dos doblets, s’erigirien en els líders ofensius de l’Alella.

En relació al Benjamí ‘A’, els nostres petits guerrers van tornar a guanyar, en aquesta ocasió al camp de l’Hermes (2-5). El CF Alella és segon després de tres jornades i ja compta amb 7 punts. Unay Olmo, Mayral, Raúl Cao (2) i Eric Martínez van segellar el segon triomf del curs pels roig-i-negres. Ja per acabar, destacar els brillants resultats sumats per l’Aleví ‘B’ (quart amb 6 punts) i el Benjamí ‘B’ (cinquè amb 3 punts) als camps del Premià de Dalt ‘C’ (3-7) i el Pla d’en Boet (0-4).

Veterans (descans) | Els Veterans són desens amb 10 punts.

Infantil 1-3 UD Cirera ‘C’ | L’Infantil és desè amb 0 punts.

Aleví ‘A’ 2-9 UE Vilassar de Mar ‘E’ | L’Aleví ‘A’ és quinzè amb 0 punts.

CD Masnou ‘C’ 2-1 Aleví ‘D’ | L’Aleví ‘D’ és onzè amb 0 punts.

Benjamí ‘C’ (descans) | El Benjamí ‘C’ és cinquè amb 3 punts.