Visitem la residència la Gavina. La directiva del club fa entrega d’una samarreta oficial al centre d’atenció a persones amb discapacitat.

El ferm compromís del CF Alella per ajudar a millorar la vida de les persones amb discapacitat no només se centra en els infants. A banda de treballar cos a cos amb la Fundació Johan Cruyff per promoure el futbol inclusiu al Maresme, l’entitat tampoc vol oblidar la gent gran.

És per això que aquesta setmana la directiva del club va realitzar una visita institucional a la residència la Gavina, centre especialitzat destinat a l’atenció de 35 persones amb discapacitat física i paràlisi cerebral.

L’equip de la residència realitza una feina diària memorable, potenciant l’autonomia de tots els residents i actuant com a una verdadera família. L’Alella ha volgut reconèixer tot aquest esforç i durant la visita va fer entrega d’un obsequi. El president Joan Vidal va regalar una samarreta oficial de l’entitat i va poder passar una estona agradable amb els residents. El resum, en aquest vídeo.