Volem començar el 2018 amb bon peu a la lliga. El Primer Equip reapareix aquest cap de setmana visitant un Tiana que s’ha mostrat molt sòlid com a local

Una nova jornada de lliga s’acosta i en aquesta edició de la prèvia volem donar protagonisme a tres partits destacats: el primer, per la seva incidència classificatòria; els dos restants pel valor psicològic que poden tenir. A la Quarta Catalana, el CF Alella reapareix en competició oficial, afrontant un encontre de màxima dificultat.

Els de Carlos Garcia visiten diumenge (12h) el Municipal de Tiana, camp del quart classificat. El nostre rival té 22 punts, quatre més que nosaltres (18). L’Alella és ara mateix cinquè i vol assaltar els dominis del Tiana per aspirar a més.

L’adversari dels roig-i-negres gaudeix de la segona millor defensa de la competició (11 gols rebuts) i ha sumat 12 punts de 18 possibles a casa. El Primer Equip, per la seva part, acredita una mitjana de quasi 6 gols marcats per matx en els darrers tres partits.

Els de Carlos Garcia visiten diumenge (12h) el Municipal de Tiana, camp del quart classificat.

Partits de factor mental

Per altra banda, l’Infantil i l’Aleví ‘A’ encaren un cap de setmana important pel seu futur en la competició. Els primers, desens amb 6 punts, juguen dissabte (9h) al camp del Vilassar de Mar ‘E’, cuer del campionat amb només 4 punts i amb una mitjana de 6 gols rebuts per cap de setmana. Nosaltres encarem el primer partit del 2018 amb l’oportunitat d’encadenar per primer cop dos triomfs seguits.

En darrer terme, l’Aleví ‘A’ rebrà dissabte (11:30h) a l’Escola Llavaneres ‘E’, conjunt que tenim just a una posició de la nostra. El rival té pitjors registres que l’Alella, tant en gols marcats (22) com en rebuts (100). Necessitem guanyar per aixecar el vol!