Vuit equips del CF Alella tornen de les vacances de Setmana Santa situats entre els cinc primers classificats de la lliga i exhibint registres més que positius

En línies generals, la temporada que està vivint el CF Alella tant en categories absolutes com dins del futbol base està sent de notable alt. Actualment, vuit dels 12 equips que disposa el club estan situats dins del TOP5 dels seus respectius campionats, i alguns d’ells tenen clares aspiracions de títol i/o ascens.

Mentre el Primer Equip és cinquè i els Veterans quarts, el Cadet pugna per millorar la seva segona plaça i l’Aleví ‘B’ per mantenir-se com a líder. L’Aleví ‘C’ és segon i co-líder, mentre que l’Aleví ‘D’ ocupa el cinquè lloc. Tanquen aquest capítol les dues terceres places dels Benjamins ‘B’ i ‘C’.

Què ha fet que el club disposi d’aquestes notables posicions? Sens dubte la gran feina de tothom. Els vuit conjunts més ben classificats de l’entitat estan brillant a la lliga, ja que han guanyat 116 dels 157 partits que han disputat: un 73% del total.

A nivell de punts, els vuit magnífics de l’Alella també acrediten registres notables: 357 punts sumats de 471

A nivell de punts, els vuit magnífics de l’Alella també acrediten registres notables: 357 punts sumats dels 471 que hi ha hagut en joc fins al moment. Això suposa que el CF Alella ha assegurat el 75% dels punts en joc. També una gran xifra.

Ja per acabar, ens toca centrar-nos en les ocasions que els equips en qüestió han estat capaços de puntuar. L’Alella ho ha fet en 125 duels de 157 possibles, estadística que ens dibuixa un memorable 80% d’encontres amb triomf o empat.