El CF Alella acudirà a la gala de l’esport alellenc optant a diversos premis. Tres equips, quatre jugadors i un tècnic estan nominats

L’Ajuntament ha convocat la 5a edició dels premis ‘Alella Valora l’Esport’ amb l’objectiu de reconèixer èxits i mèrits esportius a esportistes i directius, entitats, clubs i associacions i persones vinculades a Alella que hagin tingut una actuació destacada en la temporada 2017-2018.

El termini de presentació de candidatures es va fixar des del 7 al 31 de maig. Un cop rebudes i revisades totes les candidatures, l’esport alellenc ja es prepara per viure una nova gala de lliurament de guardons, cita prevista per aquest divendres 29 de juny a les 19:30h al Pavelló Municipal d’Esports.

El Club de Futbol Alella, després d’una temporada plena d’èxits i bons resultats esportius, acudirà als premis amb diverses candidatures que opten a rebre un guardó. En la categoria ‘Equip de Base’, l’entitat ha rebut la nominació de l’Aleví ‘C’, campió de lliga aquesta temporada.

Tres equips, quatre jugadors i un tècnic estan nominats

Gràcies a la seva tercera plaça a la lliga, el Cadet també està nominat, en aquest cas en la categoria ‘Equip de Formació’. Els Veterans, també tercers i amb un play-off d’ascens disputat, opten a endur-se un premi en la categoria ‘Equip Open’.

Pel que fa a les candidatures a títol individual, el CF Alella també compta amb moltes opcions de brillar en la gala. Fins a quatre jugadors del club i un tècnic opten a guanyar un premi.

Els gols marcats per Nil Caballero, Gavin Taylor i Max Zellmer els han nominat automàticament en la categoria ‘Esportista Masculí de Base’. Aitor Carrera, del Cadet, opta al guardó en la categoria ‘Esportista Masculí de Formació’, i el tècnic Kevin Sorbas en la de ‘Tècnic Esportiu’.