Xifres d’aspirants a tot. L’Aleví ‘B’ està completant una segona volta prometedora i molt similar a la dels rivals més poderosos.

En un cap de setmana de descans pel Prebenjamí i de debut a casa (dissabte a les 18h) pel Primer Equip a la Copa Barcelonès contra la Penya Barcino, hi ha un conjunt del club que aspira a seguir amb la seva línia ascendent.

Parlem de l’Aleví ‘B’, vuitè classificat en la seva lliga i concentrat per visitar dissabte (10:45h) el camp de l’Aqua Hotel ‘D’. El pròxim rival dels nostres és tercer (66) i està lluitant pel subcampionat i per tenir alguna opció de títol.

Malgrat que l’Alella (44) és lluny de l’Aqua en termes de classificació (vuitè), la segona volta dels dos conjunts és gairebé calcada. L’Aleví ‘B’ ha sumat set triomfs i quatre derrotes (21 punts de 33) i dels darrers set encontres n’ha guanyat sis. En aquesta ratxa, l’Alella ha anotat una mitjana de més de sis dianes per matx.

Els notables números assolits pels nostres jugadors durant la segona meitat del campionat només han estat superats per quatre clubs de la lliga i un d’ells és l’Aqual Hotel (24 punts de 33). Això demostra que l’Aleví ‘B’ pot competir amb ells i que la diferència real entre els dos blocs no és la del 1 a 6 vist en la primera volta (1-6).

La resta de la jornada

Sant Pol-Veterans (dissabte a les 16h).

Tiana-Juvenil (ajornat).

Masnou ‘C’-Cadet (dissabte a les 15:45h).

Infantil-UD Molinos ‘B’ (dissabte a les 9h).

La Llàntia ‘B’-Aleví ‘A’ (diumenge a les 10:15h).

Aleví ‘C’-Rocafonda (dissabte a les 12h).

Benjamí ‘A’-Santa Eulàlia de Ronçana (dissabte a les 10:45h).

Amistós: Benjamí ‘B’-AEILL Cerdanyola Mataró (dissabte a les 13:30h).

Amistós: Benjamí ‘C’-CE Premià (dissabte a les 13:30h).